Financieel advies

Persoonlijke financiŽle planning

Onder invloed van steeds complexer wordende fiscale en sociale wetgeving zijn lenen, sparen, beleggen en verzekeren geen op zich staande zaken, doch een onderdeel van een individueel financieel plan. Dit vereist een inzicht en overzicht om een route uit te stippelen naar dat wat u wil bereiken.

De behoefte aan een financieel plan, kan verschillende oorzaken hebben:

Wensen realiseren

Ieder mens heeft zo zijn wensen en dromen. Vaak hangt daar een prijskaartje aan. Wanneer u uw financiŽle mogelijkheden afstemt op uw wensen, brengt u de realisatie hiervan een stuk dichterbij.

Risicoís onderkennen

We lopen allemaal bepaalde financiŽle risico's. Maar wat als u niet weet waar u aan toe bent? Een goed persoonlijk financieel advies geeft antwoord op deze en andere belangrijke vragen.

FinanciŽle planning

Het is aan te bevelen om uw financiŽle wensen altijd in het licht van uw totale situatie te bezien. Dat kan u een hoop geld besparen.

Geld besparen

Bespaar geld door alle middelen binnen uw financiŽle portefeuille beter op elkaar af te stemmen.

FVA Jos Put wil U ook hierin op een deskundige basis adviseren. Op basis van uw huidige situatie ontwerpen wij voor U en met U stapsgewijs een individueel financieel plan waarin alle financiŽle en fiscale aspecten worden meegenomen.

Het betreft hier overduidelijk maatwerk, dat steeds dient aangepast als er in uw persoonlijke situatie veranderingen optreden.

Ons financieel advies zal verder steeds gebeuren in de nu reeds gekende vertrouwelijkheid en discretie.